Oplysninger

Præstbjerg Naturcenter

Klejnstrupvej 2, 7550 Sørvad

Billeder

Præstbjerg Naturcenter

I nærheden af byen Sørvad finder man Præstbjerg Naturcenter. Her findes der skønne faciliteter og aktiviteter for hele familien ude i den skønne natur. Naturcenteret har også en tilhørende centerbygning, så der er noget for enhver smag. De naturskønne omgivelser byder blandt andet på udsigt til småskove, store hede arealer og ikke mindst Præstbjerg sø. Ved Præstbjerg Naturcenter er alle velkomne - også de firebenede venner. 

Udendørs aktiviteter

Præstbjerg Naturcenter tilbyder skønne udendørs aktiviteter. I området er der anlagt en række stier, hvor man kan motionere eller blot nyde en gåtur. Der findes også en handicapvenlige-sti rundt om Præstbjerg Sø og ridestier i området. Langs disse stier findes gode udsigtspunkter og bænke, hvis man trænger til et hvil. Præstbjerg Naturcenter tilbyder også en fantastisk naturlegeplads, hvor man kan udforske naturen gennem leg. Stedet har også overdækkede borde og bænke samt bål-og grillpladser. Alt dette er helt gratis at benytte. 

Centerbygningen

Centerbygning findes midt i Naturcenteret og byder på forskellige muligheder. Inde i bygningen er der gratis adgang til en fin lille udstilling, hvor man kan lære om naturen i området. I centerbygningen findes der også toiletter, hvor der både er puslebord og et handicaptoilet. Inde i bygningen findes der også et undervisningslokale, som kan lejes af institutioner og lignende.

Natur
Museum & udstilling, Børneaktivitet, Vandretur, Legeplads