Oplysninger

Hotel Vildbjerg

Bredgade 1 , 7480 Vildbjerg

Billeder

Hotel Vildbjerg

I den hyggelige by Vildbjerg, der ligger mellem Holstebro og Herning, finder du Hotel Vildbjerg. Planlægger du en ferie i området, eller leder du efter et godt sted til din runde fødselsdag, så er hotellet med sin centrale placering og imødekommende personale et oplagt valg. 

Hyggelig krostue
Foruden 33 moderne værelser byder Hotel Vildbjergs hyggelige krostue på god mad fra det danske køkken. Efter maden kan du udfordre din rejseledsager i et slag billard eller pool, og I kan passende fejre din sejr med en øl eller drink i hotellets bar. Hvis du under dit ophold trænger til at få lidt sved på panden, ligger Vildbjergs Sports- og Kulturcenter, der blandt andet har en svømmehal, blot fire minutter fra hotellet. Hotel Vildbjerg er placeret i et dejligt område. Hvis du mangler lidt nyt til garderoben, byder både Holstebro og Herning på gode muligheder for shopping, og hvis du bare vil nyde naturen, så er der ikke langt til Vesterhavet, men det er også oplagt bare at gå en tur i lokalområdet.  

Selskaber
Hotel Vildbjerg står klar til at danne rammerne for fester, møder eller andre arrangementer. Køkkenet disker op med dejlig mad, og det veluddannede og smilende personale sørger for, at du ikke skal tænke på andet end at nyde dine gæster og fordybe dig i faglige diskussioner med dine kolleger.

Om du leder efter overnatning eller lokaler, så kommer du ikke til at fortryde Hotel Vildbjerg. Vi ser frem til dit besøg!

Overnatning
Restaurant, Hotel