Oplysninger

Sunds Fodboldgolf

Linåvej 37, 7451 Sunds

Billeder

Sunds Fodboldgolf

Tæt på Herning og Ikast ligger Sunds Fodboldgolf. Fodboldgolf er en udfordrende og super sjov aktivitet til alskens gruppearrangementer, polterabends, firmaarrangementer, fødselsdage osv.

Fodboldgolf er for alle – ung, gammel, kvinde eller mand – boldspiller eller ej, man vil med garanti hygge og more sig, banen rundt. 

Fodboldgolf
I fodboldgolf er golfboldene skiftet ud med fodbolde, og køllerne skiftet ud med fødderne. På banen er der indlagt mere eller mindre vanskelige forhindringer, som man skal igennem, over eller rundt om. I sidste ende handler det om at få fodbolden i hul på færrest mulige spark. 

Banen i Sunds byder på 18 huller med varieret natur, og er udfordrende for alle – både nybegyndere og garvede fodboldspillere.

Det tager typisk 1,5-2 timer for en 4-personers gruppe at nå hele banen rundt. 

Stedet har trækvogne, man kan tage med banen rundt, hvor der frit må medbringes mad og drikke.

I start-/slutområdet af banen er der blandt andet en multibane, der lægger op til en fodboldkamp efter endt spil. Banen er til fri afbenyttelse for alle fodboldgolfspillere. 

Når runden er slut er man meget velkommen til at benytte sig af de tilhørende opholdsområder med borde, bænke og grillfaciliteter. 

Kom ud i den skønne natur, få lidt motion og nyd det herlige vejr – alle kan være med. 

Familie
Børneaktivitet, Underholdning, Golf, Legeplads