Oplysninger

LEGO House - legeplads til LEGO fans

Ole Kirks Plads 1, 7190 Billund
Book online

Billeder

LEGO House - legeplads til LEGO fans

Til LEGO® fans i alle aldre! Her får I den ultimative LEGO oplevelse året rundt i et unikt og arkitektonisk interessant oplevelseshus.

Få den ultimative LEGO oplevelse
25 millioner LEGO klodser fordelt på 12.000 m2 står bare og venter på dig i klodsernes hjemby, Billund. Lad kreativiteten vokse med fribygning i Rød Zone, skab fortællinger med dine egne figurer i Grøn Zone, test dine kognitive evner i Blå Zone, og lad følelserne være en del af legen i Gul Zone. Få også hele LEGO historien i History Collection, og besøg husets galleri, der byder på overvældende LEGO byg, som vidner om ustoppelig skabertrang.  

Unikt oplevelseshus
LEGO House er for alle – både børn og voksne, inkarnerede LEGO fans og alle dem, der godt kan lide at give kreativiteten frit spil. Det viser sig ikke kun i husets mange spændende zoner, men også i alle de banebrydende arkitektoniske valg, som er blevet taget i forbindelse med skabelsen af LEGO House. Vidste du for eksempel, at LEGO klodsen har fungeret som inspirationskilde til hele byggeriet, og idéen var, at oplevelseshuset skulle være som en sky af sammenhængende LEGO klodser? Kom selv forbi og se, om du kan spotte ligheden.

Er du sulten?
LEGO House byder på hele tre muligheder for madoplevelser. I BRICKACCINO caféen kan du få din sult stillet i en fart med lækre sandwich, snacks og varme og kolde drikke. I familierestauranten MINI CHEF vil du igen kunne udfolde dig kreativt, når du skal bygge din bestilling med fire LEGO klodser og senere hente din mad hos de glade serveringsrobotter. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at besøge LE GOURMET, der byder på en skøn blanding af det nordiske- og franske gourmet køkken. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen madkurv og nyde den i det hyggelige indendørs frokostrum eller på legepladser og terrasser udenfor.  

LEGO House ligger centralt i Billund og kan besøges hele året rundt. Ses vi?

Familie
Forlystelsespark, Seværdighed, Børneaktivitet, MUST SEE, Dagsture