Oplysninger

Jyllands Park Zoo - Børnenes Paradis

Haunstrupvej 13, 6920 Videbæk

Billeder

Jyllands Park Zoo - Børnenes Paradis

Jyllands Park Zoo er en af Danmarks mest børnevenlige zoologiske haver med omkring 500 dyr. Her kan I røre og fodre mange dyr, ride, sejle, køre i tog og meget mere. Vi har løver, hyæner, søbjørne, geder, giraffer, zebraer, lamaer, bavianer, slanger og mange, mange flere dyr.

Der findes også over 850 overdækkede siddepladser, hvor I kan nyde jeres medbragte mad. Vi har naturligvis også en grill, som står til jeres frie afbenyttelse. Vi tænder grillen hver dag ved frokosttid. Vil I hellere købe jeres mad på stedet, tilbyder vores store cafeteria diverse retter. 

Legepladser og tivoli
I Jyllands Park Zoo kan børnene ikke kun underholde sig med dyrene. Der er også mulighed for at boltre sig i det lille tivoli med karruseller, minibiler, boder m.m. Vores lille tog kører gæsterne rundt i haven, og vi har også både, der sejler på Zoo-havet, ponyridning og legepladser. På den ene legeplads finder I endda Danmarks største hoppepude, der er 689 m2.

Dyrepasser for en dag og rundvisning
Leder I efter en ekstra spændende oplevelse, er det muligt at blive dyrepasser for en dag. Her får I lov at følge én af vores dyrepasser og se, hvad sådan én for dagen til at gå med. I kan læse mere om Dyrepasser for en dag her.

Det er også muligt at booke en rundvisning. En rundvisning varer ca. en time, og i løbet af den time vil én af vores dygtige dyrepassere fortælle jer mange spændende og lærerige historier om dyrene og zoo. 

Institutionsservice
Haven er meget handicapvenlig. Der findes kørestole til fri afbenyttelse, og det er muligt at leje elkørestole, trækvogne, klapvogne og specielt aflåste skabe. DKK 25,-

Hunde må gerne medtages, blot de er i snor

 

 

Familie
Forlystelsespark, Seværdighed, Børneaktivitet, Zoologisk Have, MUST SEE