Oplysninger

Herning Go-Kart Center

Mørupvej 27E, 7400 Herning

Billeder

Herning Go-Kart Center

Har du benzin i blodet, og tør du give den gas på Midtjyllands største indendørs gokartbane? Så er Herning Go-Kart Center uden tvivl stedet at slå vejen forbi. Et utal af løbs- og kombinationsmuligheder gør, at centret kan strikke et gokartarrangement sammen, så det passer nøjagtigt til dine behov og ønsker. Slå din kammerat i tidskørsel, giv chefen og resten af firmaet baghjul i Formel 1 Grand Prix eller team up og sæt dagen af til et Le Mans. 

Mulighederne er rigtig mange, og hvad enten du holder julefrokost, polterabend, firmafest eller bare skal køre om kap med vennerne, så garanterer Herning Go-Kart Center, at I får en uforglemmelig dag med ræs, fart og spænding badet i højt humør.

Banen
Banen er over 300 meter lang og har flere skumle sving, der kræver teknik og koncentration. Herudover er der et par langsider, hvor man kan give den gas og få det maksimale ud af gokarten, der kører op til 60 km/t. Hele vejen rundt er banen minimum 5 meter bred, hvorfor der er rig mulighed for overhalinger. Kort sagt er banen spændende og varieret, og den bliver aldrig kedelig. 

Herning Go-Kart Center ligger stor vægt på den gode og sikre oplevelse. Derfor er banen opbygget med de sikreste og mest moderne bandesystemer. 

Kiosk og café
I centrets kiosk sælges der øl/vand, vin og slik mm. og ved forudbestilling kan der både arrangeres lette anretninger, som smørrebrød, sandwich eller lignende, såvel som julefrokost eller 3-retters menuer.  

Vi glæder os til at se dig!

Sport
Motorsport, Indendørssport, Underholdning, Adrenalin kick, Legeplads