Oplysninger

Jyske Bank Boxen - multifunktionel arena

Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning

Billeder

Jyske Bank Boxen - multifunktionel arena

Jyske Bank Boxen er Danmarks første indendørs multifleksible arena af sin art, beliggende i Herning med tilknytning til MCH Messecenter Herning. 

Multiarenaen blev indviet 20. oktober 2010 med udsolgt Lady Gaga-koncert. Med sit unikke setup, der kan transformeres alt efter begivenhed, samt en tilskuerkapacitet på op mod 15.000, er Jyske Bank Boxen designet til en bred vifte af arrangementer og danner årligt ramme om en stjernespækket kavalkade af unikke oplevelser – både koncerter, verdensmesterskaber, tv-shows og firmaarrangementer

Blandt musikkens verdensstjerner har Jyske Bank Boxen lagt scene til Prince, George Michael, Rihanna, Robbie Williams, Madonna, Adele, Sir Paul McCartney, Ed Sheeran, Metallica og mange flere. Men også store sportsbegivenheder, som VM og EM i kvinde- og herrehåndbold, EM i bordtennis, volleyball og svømning samt VM i ishockey, har fundet sted.

Jyske Bank Boxen har flere mødelokaler og balkonværelser som firmaer kan leje til kundearrangementer. Oplevelsen kan kombineres med spisning eller en mødedag i en anden del af MCH’s lokaliteter.

Jyske Bank Boxen tilbyder også flere spisemuligheder - blandt andet i ankomstbygningen eller hos A Hereford Beefstouw. Besøgende har også mulighed for at kombinere en oplevelse i arenaen med spisning i restauranten på 2. sal.

Familie
Motorsport, Musik & underholdning, Sportevents, Underholdning, Autentiske oplevelser