Oplysninger

Hotel Lynggaarden

Nr. Lindvej 2, 7400 Herning

Billeder

Hotel Lynggaarden

Tre kilometer syd for Herning centrum finder I Hotel Lynggaarden. Hotellet er et Bed & Breakfast, som udelukkende tilbyder overnatning og morgenmad. Hotellet er både relevant for jer, der leder efter overnatning og jer, der leder efter lokaler til jeres næste fest. Hotellet vil med sin gode placering uden tvivl være en behagelig base for jeres besøg i Midtjylland. 

Tæt på Jyske Bank Boxen
Hotel Lynggaarden har 56 velindrettede værelser, der alle har eget toilet, bad og fjernsyn. WIFI er selvfølgelig også gratis. Start dagen ud med morgenmad på hotellet. Derefter er det oplagt at gå på opdagelse i lokalområdet, der byder på alt fra vandrestier i naturskønne områder, Ingvar Cronhammars kæmpeskulptur Elia og selvfølgelig også Herning. I Herning er der rig mulighed for at få købt nogle gode tilføjelser til garderoben og få noget godt at spise. Hvis du skal se fodbold eller til koncert i Jyske Bank Boxen, er hotel Lynggaarden også et oplagt valg. Hotellet ligger nemlig ikke mere end to kilometer derfra.

Din næste fest
Foruden gode muligheder for overnatning er der også mulighed for at holde din næste fest på hotellet. Hotel Lynggaardens personale vil gøre sit ypperste for, at festen bliver lige efter dit ønske, så du bare kan læne dig tilbage og nyde de mennesker, du har valgt at samle omkring dig på din store dag. 

Om du besøger os i forbindelse med ferie eller fest, så glæder vi os hos Hotel Lynggaarden til at give dig en rigtig god oplevelse. Vi ses!

Overnatning
Hotel