Oplysninger

herningCentret

Merkurvej 1, 7400 Herning

Billeder

herningCentret

Shopping & oplevelser
herningCentret er Midt-og Vestjyllands største shoppingcenter med 80 butikker, dejlige spisesteder og et legeland for børnene. Du kan købe alt, du behøver – lige fra dagligvarer til den lille luksus.

I herningCentret er der året rundt mange forskellige og spændende aktiviteter for både børn og voksne - b.la. cirkusforestillinger, modeshow, LEGO byggedage, torvesalg, bagagerumsmarked, udstillinger og meget andet. 

herningCentret er altid et godt udflugtsmål for hele familien, og vi garanterer for at der altid er 20 grader, vindstille og tørvejr.

Faciliteter i top
I herningCentret er der plads til børnene med små legeområder rundt i centret, og herningCentret har også Vizz Legeland, som tilbyder masser af aktiviteter for børn. (entre kun. kr. 30,-) Har du glemt pusle-tasken, kan du henvende dig i Kvicklys kundeservice og få udleveret en gratis ble og vådservietter. 

herningCentret har gratis WI-FI - log på "free wi-fi",  og du er online. Parkering er naturligvis GRATIS og uden tidsbegrænsning

Sociale medier
herningCentret finder du både på Facebook og instagram. Følg facebook.com/herningcentret eller @herningcentret på Instagram så finder du nyheder, aktiviteter og trends netop nu samt meget mere.

 

Shopping
Dagligvarebutik, Specialbutik, Restaurant, Legeland, Underholdning