Oplysninger

Østergaards Hotel

Silkeborgvej 94, 7400 Herning

Billeder

Østergaards Hotel

I messebyen Herning ligger Østergaards Hotel, der med sine charmerende og attraktive rammer står klar til at byde dig velkommen. Hotellet ligger tæt på Herning Golfklub og Herning-Centret, der rummer hele 80 butikker. På Østergaards Hotel lægger man i øvrigt en dyd i at vejlede kunden godt i forhold til lokalområdets utallige omkringliggende seværdigheder og aktiviteter. I det hele taget er personalet veluddannede og gør deres ypperste for at sikre den gode oplevelse. 

Faciliteter 
Foruden 80 moderne, velindrettede og hyggelige værelser har Østergaards Hotel egen a la carté restaurant med et særdeles appetitvækkende spisekort. Efter en herlig middag kan det anbefales at strække ben og få sig et godt slag billard i baren eller slappe af i den lækre lobby. Østergaards Hotel råder også over et motionslokale, såfremt man behøver lidt sved på panden. 

Selskaber
Østergaards Hotel slår gerne dørene op for din fest, dit selskab eller andre arrangementer, og der er garanti for, at der er gjort lidt ekstra ud af tingene. Selskaberne inkluderer både veltilberedt mad, servering og glamourøs opdækning, foruden selvfølgelig de fantastiske rammer i selskabslokalerne. 

Østergaards Hotel er altså et naturligt valg, hvad enten man er på familieferie, romantisk weekend, skal holde fest, eller blot mangler en overnatning et ordentligt sted! 

Varemærket er kvalitet til fornuftige priser. Vi ses! 

Overnatning
Hotel