Oplysninger

Baboon City - legeland for hele familien

Åkirkebyvej 10, 7400 Herning

Billeder

Baboon City - legeland for hele familien

I Herning ligger Danmarks med afstand største helårsåbne forlystelsescenter Baboon City. Baboon City breder sig over flere store haller og rummer alt hvad legehjertet begærer. Her er samtlige alderstrin garanteret en hyleskæg dag og der er muligheder på alle aktivitetsniveauer. 

Lad dig rive med i landets største indendørs rutsjebaner, slyng dig i tarzanbanen eller hop i det spritnye trampolinanlæg med hele 24 trampoliner, hvoraf nogle fortsætter op ad væggene. Du kan også fornøje dig i de store afsnit med tumlerum, kuglerum og skumbolde. 

Se om du kan slå resten af familien på den vidunderlige 18-hullers minigolfbane, hold ud på rodeotyren og giv den gas i radiobilerne, mini-elbilerne eller mooncars´ne.

Det kan også anbefales at prøve klatrebanen eller dyste i bordfodbold, sumobrydning, pælekamp eller på multisportsbanerne med basket, fodbold og hockey. 

Du kan for øvrigt give dig hen i alverdens spillemaskiner og køre racerbil, motorcykel eller spille skydespil. Har du mod på at komme på de skrå brædder bør du gå på scenen i karaoke-baren. 

Udendørs finder man foruden sandkasse, hoppepude og gynger, også en herlig solterrasse, hvor man kan nyde en pause i ro og mag. 

Kiosk 
Tag en pause, eller slut dagen af i den fine lille kiosk. Det er også tilladt at medbringe og nyde egen mad. 

Hvad enten man er på ferie, skal på udflugt eller blot ønsker at få sig en morsom, aktiv og dejlig legedag er Baboon City det sikre og naturlige valg. Her vil hele familien, polterabendflokken, institutionen, firmaet eller skolen få alle tiders dag.

Vi ses!

Familie
Forlystelsespark, Børneaktivitet, Legeland, Underholdning, MUST SEE