Oplysninger

Dyrby´s Cafe

Torvet 4, 7400 Herning

Billeder

Dyrby´s Cafe

Mangler du et sted at få stillet sulten eller blot nyde en kop kaffe?  Så er Dyrby’s café og restaurant lige noget for dig. Spisestedet ligger midt i Hernings gågade og tilbyder altid en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her tilbydes der alt fra en lettere forfriskning til den større middag med lækre retter på menuen.

Kvalitet og service
Både maden og drikkevarerne hos Dyrbys er altid af højeste kvalitet. Den velsmagende mad laves nemlig altid med de bedste råvarer. Tilmed har Dyrbys et smilende og veluddannet personale, der altid sikrer den gode service og oplevelse med et smil på læben.

 

Brunch og barista
Dyrbys er et spisested, der altid tilbyder lidt mere end det sædvanlige. Derfor kan man hver dag få en lækker brunchtallerken, og lørdag og søndag kan man få en stor brunchbuffet med alverdens lækre retter og drikkevarer.

Hos Dyrbys kan man også leje en Barista til en særlig lejlighed. Her får man en Barista espressomaskine med kaffe og mælk samt en medfølgende uddannet Barista, så man er sikret en fantastisk kaffeoplevelse. 

 

Spisesteder
Café, Restaurant