Oplysninger

Best Western Plus Hotel Eyde

Mindegade 2, 7400 Herning

Billeder

Best Western Plus Hotel Eyde

I hjertet af Herning, bekvemt beliggende lige ved torvet, ligger Best Western Plus Hotel Eyde, der med sine atmosfæriske og indbydende rammer får enhver til at føle sig velkommen. Hotellet ligger helt centralt i den livlige messeby, og ligger som nabo til Herning Citys væld af butikker og restauranter.

Værelser og Faciliteter

Værelserne på Hotel Eyde, der er nyrenoverede i årene 2013-2015, er klassisk indrettede. Alle værelser er veludstyret med fladskærms-tv, telefon, minibar, safeboks, skrivebord, strygejern samt te- og kaffefaciliteter. Herudover er værelserne inddelt i kategorier, så man kan imødekomme netop dine ønsker og behov.

Hotellets charmerende og attraktive Restaurant Sankt Jørgen serverer sæsonprægede specialiteter og traditionelle danske retter af de bedste, friske råvarer. Her får du lækre smagsoplevelser i de hyggeligste rammer. 

Hotel Eyde har for øvrigt eget fitnesscenter og sauna samt gratis Wi-Fi og parkering. Ydermere byder hotellet på en oplader til elbiler, der står til rådighed døgnet rundt. 

Hotel Eyde ligger lige i nærheden af MCH Kongrescenter, der er garant for alskens spændende underholdningstilbud. Herning Banegård ligger i en gåafstand på 3 minutter, ligesom Jyske Bank Boxen, MCH Arena og Messecenter Herning ligger mindre end 4 km herfra. Ikke mindst ligger Birk Centerpark, der byder på museer, parker mm. blot 5 km fra hotellet. 

På Best Western Plus Hotel Eyde vil du altid møde et smilende og veloplagt faguddannet personale, der står klar til at vejlede dig med dit ophold, og hjælpe dig igennem, så opholdet i Herning og på Hotel Eyde bliver en mindeværdig oplevelse. 

Vi glæder os til at byde dig Velkommen!

Overnatning
Parkering, Restaurant, Lokale specialiteter, Hotel