Oplysninger

Koral Guld & Sølv

Bredgade 5, 7400 Herning

Billeder

Koral Guld & Sølv

Smykker, høj faglighed og god service. Hos Koral Guld & Sølv midt i Hernings gågade finder du alt dette og meget mere. Butikken emmer af smukke og luksuriøse smykker, hvor der er noget for enhver smag - både til mænd og kvinder. Butikken har et stort udvalg af mange forskellige mærker Der står altid faguddannet personale klar med kyndig vejledning, så du får det helt rigtige ur eller smykke med hjem i posen.

Reparation og gravering
Koral Guld og Sølv står også altid klar med den højeste service og ekspertise, når de foretager reparationer eller vedligeholdelser på dine smykker eller ure. De renser eksempelvis dine smykker og pudser dem op, eller justerer dine ringe i størrelsen. Tilmed tilbyder butikken også alle former for gravering. Her kan du nemlig både få graveret i alt fra smykker til pokaler. På alt dette er leveringstiden i top, da det bliver lavet i butikken.  

Opkøb af gammelt guld
Butikken køber gerne dit gamle guld i form af defekte eller gamle smykker, som du har liggende derhjemme. Personalet vejer det, og giver dig derefter en rigtig god pris for dine gamle smykker. Hvis du køber nye varer for denne pris, får du 50% ekstra oven i guldprisen. De gamle smykker kan du også få smeltet om til helt nye smykker.

Intet er for stort eller småt, så det er bare med at slå et smut forbi Koral Guld & Sølv og opleve den smukke smykkebutik i Hernings hyggelige gågade.

Shopping
Specialbutik