Oplysninger

Skokjær

Bredgade 17, 7400 Herning

Billeder

Skokjær

Midt i Hernings gågade finder man Skokjær, der med sit hav af forskellige sko, altid emmer af god stil og kvalitet. Butikken står altid skarpt med inspirerende vinduer, gode tilbud og nye, spændende varer, så man er garanteret en god oplevelse og måske et nyt køb til garderoben.

Stort udvalg
Butikken Skokjær har et stort udvalg af forskellige mærker, hvor man både kan finde sko til de helt små såvel som herre- og damesko. Med sit store udvalg har butikken garanteret altid noget for dig, hvad enten det er de helt varme vinterstøvler til de kolde vintermåneder, eller om det er de lette sommersandaler i den hede varme om sommeren. Personalet står altid klar med et smil på læben til at guide dig til det helt rigtige par sko med deres mange års erfaring og store ekspertise.

En moderne skobutik
Skokjær er en butik i rivende udvikling, som altid er med på den nyeste mode inden for skoverdenen. De tilbyder både nye og populære mærker eller mere traditionelle mærker, som vi alle kender. I butikken finder du også altid et udvalg af nye tendenser, som kan give en stor inspiration og nye idéer.

Der er altså noget for enhver smag i Skokjær i Herning. Butikken har derfor garanteret lige det, du står og mangler!

Shopping