Oplysninger

Hotel Corona

Skolegade 1, 7400 Herning

Billeder

Hotel Corona

I hjertet af Herning ligger charmerende, hyggelige og attraktive Hotel Corona, der med sine 52 nyrenoverede værelser er et sikkert valg, hvis du gerne vil overnatte i centrum af Herning. Hotel Corona ligger centralt på gågaden, kun 400 meter fra Herning Kongrescenter og 3 km fra Messecenter Herning. 

Værelserne 
På Hotel Corona er alle værelser velindrettede og godt udstyret og rummer bl.a. moderne møblement, eget toilet og bad, fladskærms-tv og Wi-Fi. De er alle nyligt renoverede og fremstår alle lyse og rare, hvorfor man som gæst vil opleve at afslutte sin dag afslappet og hyggeligt. Efter en god nats søvn er der mulighed for morgenmad. 

Faciliteter 
Hotellets placering lægger op til at gå ud og spise sin aftensmad, da gågaden byder på et væld af dejlige og forskellige restauranter. På hotellet kan man gå i baren og nyde en drink i aftenstunden eller læse dagens aviser i receptionen. 

Herning og omegn er utrolig rig på oplevelser af enhver art: kultur, natur og aktiviteter. Herforuden byder Herning på utallige shoppemuligheder.  

Så uanset hvilken måde du gerne vil opleve Herning på, vil Hotel Corona være et sikkert, centralt og fantastisk sted at have base. 

Overnatning
Hotel