Oplysninger

Beach Bowl – Segways og Robins

Lodbergsvej 36, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Billeder

Beach Bowl – Segways og Robins

Det er vanskeligt at finde et sted i Vestjylland, hvor så mange aktiviteter er samlet på et sted, som det er tilfældet på Beach Bowl i Søndervig.

For Beach Bowl er meget mere end et bowlingcenter. 

Segway
En helt særlig oplevelse får I, hvis I lejer en Segway eller en Robin, for hver dag hele året arrangerer Beach Bowl guidede ture til stranden på disse specielle køretøjer. Selv i vintersæsonen er det nemt at holde varmen, da Beach Bowl står klar med termokedeldragter i alle størrelser. 

På de terrængående Segways kan I køre hele vejen over klitterne til havet – en uforglemmelig naturoplevelse for både store og små. 

Banekørsel
Der er også mulighed for, at I kan teste jeres segway-evner på en lukket bane, og det vil helt sikkert komme bag på jer, hvor hurtigt man får lært at køre på Segway. 

Beach Bowl tilbyder segway-kørsel året rundt. 

Alt det andet 
Hvis I hellere vil bowle, se fodbold på storskærm, drikke kolde fadøl, lade børnene lege i et kæmpe legeland eller spille pool, airhockey, tennis eller adventure golf, så er der selvfølgelig også mulighed for det. 

Se også alt det andet som du kan opleve hos Beach Bowl her

Beach Bowl er for hele familien, og når I er trætte efter mange timers sjov i centret, kan I slutte dagen af med en stor, rød bøf og et godt glas vin i Beach Bowls udmærkede restaurant. 

Familie
Børneaktivitet, Underholdning, MUST SEE