Oplysninger

Beach Bowl – Bowling og Steakhouse

Lodbergsvej 36, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Billeder

Beach Bowl – Bowling og Steakhouse

VIGTIGT! INFO om CoronaVirus

Grundet risiko for corona-virus har vi på Beach Bowl valgt at lukke vores fitnesscenter og legeland helt ned.
Vi har valgt at holde vores bowlingcenter åbent, men vi opfordrer alligevel alle til respektere regeringens henstilling til, at der ikke er for mange mennesker samlet i centret på èn gang.

Vi har valgt at lukke hver anden bane, så folk ikke kommer til at stå for tæt. Vi har sat ekstra spritdispensere op ved banerne og opfordrer alle til at spritte kuglerne af efter brug.
I vores restaurant har vi halveret antallet af pladserne ved at sætte bordene  længere fra hinanden, og vi har valgt at lukke ned for salatbaren.  

Derudover følger vi anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen med bl.a. god håndhygiejne for at undgå smittefare.
Pas på jer selv og hinanden. 

~~~~~~

Meget få steder i Vestjylland finder I så mange aktiviteter for både børn, unge og ældre samlet på et sted, som I gør på Beach Bowl i Søndervig. 

Her kan I bowle, lade de små boltre sig i legelandet, prøve kræfter med den imponerende superjumper, spise store bøffer, nyde en iskold fadøl og meget, meget mere. 

Bowling 
Bowlingbanerne hos Beach Bowl er de mest moderne af sin slags på vestkysten. Resultaterne vises på fladskærme, og I styrer selv slagets gang ved hjælp af brugervenlige touchscreens. 

På de 12 baner i centret er der mulighed for at sætte bander op langs siderne, når børnene spiller med, og om aftenen i weekenderne står den på Midnight Power Bowling, hvor der er mulighed for at vinde drinks i baren.

Legeland 
For de mindste har Beach Bowl et stort legeland, som er opført med stort fokus på, at det skal være sikkert for børnene at lege i legelandet.

Børn og barnlige sjæle er også garanteret gode oplevelser, når de prøver den imponerende superjumper, plasker i vand inde i de store waterballz eller forsøger sig mod hinanden i de små, hurtige bumber cars.

Restaurant
Der er også mulighed for at se fodbold og andre sportsgrene på storskærm i den hyggelige sportscafé.

Beach Bowl er for hele familien, og når I er trætte efter mange timers sjov i centret, kan I slutte dagen af med en stor, rød bøf og et godt glas vin i Beach Bowls udmærkede restaurant. 

Familie
Dansk, Bowling, Restaurant, Børneaktivitet, Legeland, Underholdning