Oplysninger

Feriecenter Klitten – Danland i Søndervig

Lodbergsvej 245, 6950 Søndervig

Billeder

Feriecenter Klitten – Danland i Søndervig

Danlands feriecentre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en udmærket mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Lige bag første klitrække, i læ for det brusende Vesterhav, ligger Feriecenter Klitten. Her indlogeres du i lækre, lyse og velindrettede ferieboliger – alle med sauna og spa! Du har på den ene side Vesterhavet og på den anden side livlige Søndervig, der byder på charmerende gader, hyggelige butikker og gode restauranter. 

Blot fem minutters gang fra centret finder du Feriecenter Søndervig, der har eget badeland. Hertil kan du købe dagsentré for kun 100 kr. pr lejlighed.

Der er naturligvis gratis Wi-Fi i alle lejligheder. 

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danlands feriecentre. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på lokale attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Legoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Feriecenter