Oplysninger

Danland Feriecenter Søndervig

Lodbergsvej 245, 6950 Søndervig

Billeder

Danland Feriecenter Søndervig

I den livlige badeby Søndervig, tæt ved det brusende Vesterhav, ligger skønne Feriecenter Søndervig, der med attraktive og indbydende rammer samt en herlig placering, er et naturligt valg til en ferie ved vandet. Feriecenteret er afslappet og hyggeligt, rummer alskens aktiviteter og ligger i gåafstand fra byen og havet. 

Faciliteter
Feriecenter Søndervig er en ideel base til familier og byder bl.a. på legerum, legeplads, billard, bordtennis m.m. Der er lune solterrasser, skønne fællesområder og ikke mindst ligger Søndervig Badeland i forbindelse med centeret. Søndervig badeland rummer foruden de to bassiner både en 50 m lang rutsjebane, vandkanoner, vandfald, spa, tyrkisk bad og sauna. Som gæst på Feriecenter Søndervig er der fri entré i Søndervig Badeland.  

Feriecenteret ligger i øvrigt i nærheden af mange attraktioner og seværdigheder, der afgjort er en udflugt værd. Tag f.eks. til Danmarks højst beliggende fyr og nyd den betagende udsigt. Oplev den herlige fiskerby Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing og Ringkøbing Fjord, hvor surfere fra hele Europa drager til.

Overnatning
Danland Feriecenter Søndervig råder i dag over 157 skønne og hyggelige lejligheder med 883 sovepladser. Der er 6 forskellige lejlighedstyper med 4-8 sovepladser. 

Overnatning
Feriecenter