Oplysninger

Fonagergaard

Klejnstrupvej 5, 7550 Sørvad

Billeder

Fonagergaard

I særdeles naturskønne omgivelser med Præstbjerg Naturcenter som nabo, ligger Fonagergaard. Her findes nogle eminente rammer og tilhørende faciliteter til den perfekte samværsoplevelse. 

Det er tilladt at nyde medbragt mad og drikkevarer – der er mulighed for grill og anretterkøkken. Man kan supplere stedets aktiviteter med gratis beachvolley, kongespil og mange andre tilhørende ting.

Foruden fodboldgolf kan der tilkøbes andre sjove aktiviteter som Bumper Balls, Double Trouble og MTB Rally. Dette skal dog forudbestilles. 

Aktiviteter 

Fodboldgolf er et enkelt, men udfordrende spil, hvor alle kan deltage uanset alder. Her skal man med foden sparke/vippe/skyde/potte en fodbold i hul, på færrest mulige forsøg – som vi kender det fra golf. 

Det morsomme Bumper Balls er et holdspil, hvor hver enkelt spiller kommer i en stor plastikkugle. Man bliver fastspændt med sele, men har stadig benene fri. På den måde kan fodboldkampen føre til gevaldige dueller, hvor både pulsen og måske benene kommer i vejret – uden man får en skramme. Alt dette foregår med instruktør.

MTB Rally foregår, som stafet i den tilhørende grusgrav. Her får man høj intensitet og sved på panden med banens forskellige sværhedsgrader.

Der er ikke grænser for hvilke aktiviteter man kan sætte gang i med de skøre Double Trouble bukser. Bukserne er lavet med tre ben, så man kan spille siametisk fodbold, fodboldgolf, stafetter mm. 

Foangergaard vil med et væld af aktivitetsmuligheder og skønne omgivelser være en glimrende ramme om alskens arrangementer som: Polterabend, firmaudflugt eller noget tredje for folk, der ønsker gode grin og sved på panden. 

Vi ses!

Familie
Børneaktivitet, Underholdning, Golf, Adrenalin kick