Oplysninger

Wiese A/S

Birkmosevej 18, Rindum, 6950 Ringkøbing

Billeder

Wiese A/S

Besøg Lampemesteren i Ringkøbing og oplev Vestjyllands største udvalg i lamper i den 500 m2 store forretning. Her finder du designerlamper fra Louis Poulsen, Flos, Le Klint, Piet Hein, Foscarini og mange flere. I butikken har vi fokus på den gode service og rådgiver dig gerne omkring de forskellige lyskilder. Da vi vægter den gode kundeservice højt, kan du få vareprøver med hjem, så du kan se, hvilken belysning passer bedst til dit hjem.

Butikken har også et stort udvalg af hvidevarer, støvsugere og småapparater, og her finder du kvalitetsprodukter fra Miele, Electrolux, Bosch/Simens, Voss, AEG og mange flere. Udover den fysiske butik findes Lampemesterens store udvalg også på webshoppen.

I selvsamme bygning på Birkmosevej 18 i Ringkøbing finder du også Wiese A/S.

Wiese, der blev startet i 1927, tilbyder mange forskellige former for service indenfor installationsområdet. For eksempel autoriseret alarminstallation, salg og service på hvidevarer, nybyg og renoveringer og meget mere. Hos os er der fokus på kvalitet i arbejdet og dygtige medarbejdere, der besidder de bedste kvalifikationer. 

Shopping
Bolig & indretning, Specialbutik, Elektronik, Udlejning/salg, Håndværker