Oplysninger

Lampemesteren

Birkmosevej 18, Rindum, 6950 Ringkøbing

Billeder

Lampemesteren

Lampemesteren har Danmarks største udvalg af designerlamper. I butikken, som har beliggenhed i Ringkøbing har vi en samling, af eksklusive lamper fra designere og producenter fra øverste hylde. Det er den høje kvalitet og det vidunderlige design, der sættes i højsædet, og hvad enten du er til klassiske, moderne eller eksperimenterende lamper er du kommet til det rette sted – ens for alle lamper er, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

Et kyndigt vejledende personale står klar til at hjælpe dig med dit køb, og ikke mindst til at fortælle historien om din kommende lampe - for lamper er mere end bare en belysningskilde!

Showroom

I Ringkøbing hos Wiese a/s har Lampemesteren.dk et 500 m2 stort showroom/butik, hvor du har mulighed for at se alle lamperne fra de kendte mærker og designere.

Hos Lampemesteren har vi mærker, som Flos, Le Klint, Muuto, Frandsen, Design By Us og mange flere kendte mærker. 

Du kan også findes vores butik i København, nærmere bestemt i Carlsberg Byen. Hos Lampemesteren har vi altid en kop kaffe på kanden, og tid til en snak om dit næste lampeprojekt. Kom ind i en af vores butikker og få professionel rådgivning og vejledning.

Vores Lampemesteren København butik ligger på, Bohrsgade 31, 1799 København.

Shopping
Bolig & indretning, Specialbutik, Elektronik, Hobbyforretning