Oplysninger

Guld & Rod Ringkøbing

Herningvej 93, 6950 Ringkøbing

Billeder

Guld & Rod Ringkøbing

Hos Guld & Rod Ringkøbing kan du gå på opdagelse i vores store loppemarkedshal samtlige ugens dage og langt de fleste helligdage. Så der er altid mulighed for at gøre et godt fund.

Selve butikken er på omkring 800 m² og fyldt med spændende loppefund. Der er så meget forskelligt til salg, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

Hvis du selv har nogle ting i overskud, du gerne vil have skiftet ud til kontanter i stedet, er Guld & Rod det helt rigtige koncept for dig. Vi er nemlig en form for loppemarked, hvor du kan sælge dine ting, uden at du skal stå ved din stand hele dagen lang i al slags vejr. Det eneste, du skal gøre, er at leje en loppemarkedsstand hos os, sætte en pris på dine ting og stille dem pænt på din stand. Så klarer vi hele salget for dig og overfører din fortjeneste direkte til din bankkonto.

Vi har i butikken over 300 stande, som vi lejer ud til glade standholdere, der elsker loppemarkeder, retro og vintage. Mange af vores standholdere er også regelmæssigt på normale loppemarkeder, hvor de er ude og finde lækre loppefund, som de så sælgere videre til dig på deres stand hos Guld & Rod i Ringkøbing. Det gør, at du altid kan finde mange spændende og specielle ting i vores kæmpe indendørs loppehal.

Shopping
Bolig & indretning, Antik & genbrug