Oplysninger

Tante Andantes hus - legeplads for børn

Ågade 5, 7620 Lemvig

Billeder

Tante Andantes hus - legeplads for børn

Tante Andantes hus er børnenes paradis. Her får fantasien og de kreative evner frit spil. I Tante Andantes hus kan børnene male, synge, fortælle historier og være med i sjove og hyggelige musiske legeværksteder sammen med beboerne i Tante Andantes hus. Her kan børnene f.eks møde Tante Andante, Disco Didde, Tante Bastian, Professor Virvar, Frk. Sonne, Tina Tandbørste, Oline eller Askefis. Der er også altid frivillige i huset til at hjælpe bl.a. i cafeen hvor man kan købe lidt mad. Medbragt mad kan også spises i huset eller haven.

Tante Andantes hus er et musisk legehus for ungerne – her kan man gå på opdagelse og lege alle steder. Der er også en Grævlingehule at kravle ind i, Askefis’ tossede toilet at besøge og en skøn Kvinkelinkehave med store instrumenter lige til at spille på og det gode skib Andrea til at sejle sig en tur i. Derudover er det muligt at blive ansigtsmalet – alt sammen med i entreprisen.

Kort sagt, hvis du vil have en sjov dag sammen med dine børn eller børnebørn- med musik, hygge og grine-garanti, så skal du besøge Tante Andante i Lemvig.

Familie
Café, Musik & underholdning, Børneaktivitet, Underholdning, Legeplads