Oplysninger

Frost Briller

Østergade 11, 7620 Lemvig

Billeder

Frost Briller

Hvis du leder efter et alternativ til de landsdækkende kæder og ønsker en optiker, hvor faglighed og service er i højsædet, skal du kigge forbi Frost Briller i Lemvig. 

Se godt og se godt ud
I butikken finder du et bredt udvalg af brillestel i forskellige prisklasser, der spænder fra det helt klassiske til den nyeste mode. På den måde kan butikkens personale sikre sig, at du går derfra med et par briller, som naturligvis hjælper dig til at se optimalt, men som også passer til dig. Tag også forbi Frost Briller, hvis du leder efter et par nye solbriller. Vi lover dig, at udvalget ikke skuffer. 

Faglighed og service i højsædet
Frost Briller er ikke med i en stor landsdækkende kæde af brilleforretninger. De er et lokalt alternativ, og det kan du mærke, når du træder ind hos Frost Briller. Du vil blive mødt af et smil af det veluddannede personale, og de vil sørge for, at du får en god oplevelse. Hos Frost Briller bliver personalet desuden løbende videreuddannet. Besøger du butikken, kan du derfor slappe af og føle dig tryg ved, at du får den bedst tænkelige synsprøve, så du i sidste ende får dit optimale syn.

Du finder Frost Briller på Algade i Lemvig. Kig endelig forbi.


Shopping
Specialbutik, Tøj & tilbehør