Oplysninger

P.P. Madsen

Østergade 6, 7620 Lemvig

Billeder

P.P. Madsen

Vil du overraske en du har kær - eller måske dig selv? Hvorfor så ikke gøre det med blomster. Hos P.P. Madsen i Lemvig kan du hurtigt og nemt bestille buketter, sammenplantninger og lignende til udbringning eller afhentning. 

Overrask en du har kær
Er der noget som at få en smuk buket blomster? I ugerne efter står buketten der i dit hjem og er en daglig påmindelse om, at nogen har dig kær og gerne har villet gøre lidt ekstra for at vise dig det. Det er det, en smuk buket kan. Den kan sige det, vi så ofte kan have svært ved at få formuleret selv – og så pynter den samtidig gevaldigt i vores hjem. Hvorfor ikke overraske en du har kær - eller måske dig selv? Hos P.P. Madsen lytter de opmærksomt til dine ønsker og binder herefter en buket, som du vil være stolt af at forære. 

Udbringning eller afhentning
Sommetider kan vi ikke være der til at aflevere buketten selv. Byer, lande og følelser kan være imellem os, og så kan det være rart, at nogen andre leverer buketten for os. P.P. Madsen er medlem af Interflora-kæden og modtager og leverer derfor ordrer fra hele verden. Vil du gerne overlevere blomsterne selv, kommer du bare forbi butikken og afhenter dem. 

Du finder P.P. Madsen på Østergade i Lemvig.

Shopping
Bolig & indretning, Hobbyforretning