Oplysninger

Jyllandsakvariet

Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn
Book online

Billeder

Jyllandsakvariet

I Jyllandsakvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

- Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn. Måske du tør tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?

I vores rørebassiner kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Udforsk vores børne-ubåd og gå på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig beholde.

Ture ud af huset

  • Fiskepasserens traktortur: Tag med og oplev den skønne natur omkring Thyborøn, når fiskepasseren tager jer med ud til hans yndlingssted. Undervejs vil vi sammen udforske og kigge lidt nærmere på de fisk og smådyr, der kribler i vandkanten. Dagens fangst tages med til Jyllandsakvariet, hvor den udstilles i safari-akvariet.
  • SælsafariNyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari  i vores formidlingsbåde med glasruder.
  • Ravsafari:  Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – hvor du får gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten.
  • Østersafari:  er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen samler dem op og sammen tilbereder dem på grill og        smager dem rå.

Oplev vores hajfødeklinik – kom og se de små hajæg og babyhajer, følg dem i akvarierne lige fra ”fødegang”, til ”dagplejen” til de svømmer videre ud i de store akvarier.

  • Åbent hele året - aktiviteter hele året.
  • Er I en gruppe, familie, forening eller en større venneflok, der ønsker en helt uforglemmelig oplevelse

 

– så slå endelig på tråden. Vi er altid klar til at planlægge en dag, helt præcis som I måtte ønske.

Familie
Museum & udstilling, Seværdighed, Børneaktivitet, Underholdning, MUST SEE