Oplysninger

Thiele Briller Lemvig

Torvet 3, 7620 Lemvig

Billeder

Thiele Briller Lemvig

Synstjek, solbriller og den nyeste brillemode. Hos byens optiker er der mulighed for det hele, og du må derfor ikke tøve med at slå et smut forbi. Hos Thiele i Lemvig er der altid tid til dig. 

Kun det bedste til dig
Kvalitetsbriller til lavpris og det største udvalg af nye mærkevarer. Det er noget af det, du kan forvente, når du besøger butikken. Thiele samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere, og derfor står eksklusive mærker som Chanel, Gucci, Prada og Armani side om side med gamle klassikere som Ray Ban og Police på hylderne. I Danmark har vi også flere mærker, der gør det godt, og du kan derfor også finde briller fra Fleye og J.C. Filtenborg. 

Kom ind og få en gratis synstest
Mistænker du, at det er ved at være tid til briller, må du ikke tøve med at komme forbi butikken. Hos Thiele i Lemvig tilbyder de en gratis synsprøve, som en gang for alle kan be- eller afkræfte, om dine øjne har brug for lidt hjælp. Skulle du få bekræftet din mistanke, kan det godt føles overvældende. Du er dog i gode hænder hos Thiele. De hjælper dig til at finde den helt rigtige løsning, så du kan føle dig godt tilpas. 

Du finder Thiele på Torvet i Lemvig. Vi glæder os til at se dig.


Shopping
Specialbutik