Oplysninger

Lemvig Boghandel

Torvet 1, 7620 Lemvig

Billeder

Lemvig Boghandel

Hos Lemvig Boghandel er der fyldt med gode læseoplevelser, og de venter kun på dig. Mangler du en god bog til natbordet, ferien eller togturen, er Lemvig Boghandel stedet at kigge forbi. 

Krimier, kogebøger og meget andet
Bøger kan være mange ting. De kan være tykke, tynde, dansksprogede eller måske på engelsk. Bøger kan også være krimier, de kan være digtsamlinger, slægtsromaner, og de kan sågar også være kogebøger. Om du er på udkig efter krimier, kogebøger eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at Lemvig Boghandel har noget til dig. 

Brænder for bøger
Hos Lemvig Boghandel kan du også forvente et personale, der brænder for bøger og gerne anbefaler dig din næste læseoplevelse. En ting er at sælge bøger, en anden ting er at sørge for, at de rette bøger kommer i de rette hænder. Det er det sidste, der driver personalet hos boghandleren i Lemvig, og det kan mærkes.  

Har du brug for at blive inspireret til din næste læseoplevelse, eller leder du efter en specifik bog, så kom endelig ind forbi. Hos Lemvig Boghandel vil vi altid gerne hjælpe.

Shopping
Specialbutik