Oplysninger

Tøjeksperten Lemvig

Vestergade 8, 7620 Lemvig

Billeder

Tøjeksperten Lemvig

Elsker du også at føle dig velklædt? Hos Tøjeksperten i Lemvig finder du et bredt udvalg af herretøj, der kan få alle mænd til at føle sig godt tilpas. 

Et stort udvalg
Skjorter, T-shirts, jeans, denimjakker, boxershorts og strømper – hos Tøjeksperten finder du alt, hvad du kunne have brug for i din garderobe. Hvert stykke tøj er nøje udvalgt af butikkens professionelle indkøbere, der ved, hvad der klæder mænd, og hvad der rører sig indenfor herretøjsmode. Foruden at være velsiddende og moderigtigt kan du også forvente, at kvaliteten er god, så du slipper for skæve T-shirts efter første vask. 

Engageret personale
Har du brug for en hjælpende hånd til at finde den rigtige buksestørrelse eller det mest velsiddende jakkesæt til festen? Tøjekspertens personale er altid interesserede i, at du får den bedst mulige oplevelse i butikken, og de giver gerne en hånd med. De er altid lyttende og kan lynhurtigt se, hvad der vil klæde dig bedst. 

Boxershorts eller jakkesæt – hos Tøjeksperten i Lemvig finder du begge dele og meget mere, så du altid kan føle dig tilpas og klar til at møde verden.

Shopping
Tøj & tilbehør