Oplysninger

Wunderwear by Vendelbo

Vestergade 7, 7620 Lemvig

Billeder

Wunderwear by Vendelbo

Wunderwear by Vendelbo er en lingeri- og dametøjsforretning i Lemvig til alle slags kvinder i alle slags størrelser. Butikken adskiller sig med sin afslappede atmosfære og professionelle vejledning fra, hvad du ellers er vant til. Skal du forkæle dig selv, er det her, du går hen. 

Velklædt både inderst og yderst
Hos Wunderwear ved de, at det ikke kun er det ydre, der tæller. Derfor finder du hos Wunderwear ikke bare dametøj, men også lingeri. I lingeriafdelingen finder du mærker som Marie Jo, Calvin Klein, Femilet og Triumph. Forsyn dig også med nye strømper og blødt nattøj. I dametøjsafdelingen kan du gå på opdagelse i mærker som Ze-Ze, Zizzi, Lau Rie, Soulmate og Cassiopia, og der er rig mulighed for at finde noget til både hverdag og fest. 

Tøj til enhver kvinde
Siden butikken i 1979 slog dørene op for første gang har deres målsætning været, at alle kvinder, uanset størrelse og hvem de er, fortjener at føle sig godt tilpas. Denne målsætningen lever stadig i bedste velgående, og du finder derfor tøj til enhver kvinde i butikken. Derudover kan du også forvente at få en professionel vejledning i en varm og afslappet atmosfære. 

Skal du også forbi Wunderwear by Vendelbo i Lemvig? Du finder butikken på Vestergade.

Shopping
Tøj & tilbehør