Oplysninger

Vinspecialisten Lemvig

Vestergade 11, 7620 Lemvig

Billeder

Vinspecialisten Lemvig

Interesseret du dig for vin, eller er du måske på udkig efter den helt rigtige flaske til middagsselskabet? Hos Vinspecialisten i Lemvig får du et bredt og varieret udvalg af vine, specialøl, spiritus og delikatesser.

Bredt og varieret udvalg af vin
Hos Vinspecialisten i Lemvig importerer de selv deres vine. Det betyder, at du kan være sikker på, at personalet ved, hvad de snakker om, når de anbefaler dig en vin. Det betyder også, helt simpelt, at der er tale om kvalitetsvine. Vinspecialisten forhandler vine fra hele verden, men deres passion ligger i de italienske områder, da vinene her altid er interessante og vinproduktionen i konstant udvikling. Foruden vin byder Vinspecialisten i Lemvig også på specialøl, spiritus og delikatasser. 

Det er en totaloplevelse
Det er en totaloplevelse at købe vin hos Vinspecialisten i Lemvig. Derfor er der ikke kun tale om kvalitetsvine. Du kan også forvente at få en imødekommende og informativ vejledning af det passionerede personale. For at gøre oplevelsen større har Vinspecialisten også sørget for, at du kan forsyne dig med skøn pasta, oste og chokolade. Alle ved, at gode vine fortjener godt tilbehør. 

Om du er vinentusiast eller på udkig efter en god flaske til middagsselskabet, er Vinspecialisten i Lemvig det naturlige stop. Du finder butikken på Vestergade i Lemvig.

Shopping
Specialbutik, Lokale specialiteter