Oplysninger

Wagner / Brøggers Mens Wear

Vestergade 1, 7620 Lemvig

Billeder

Wagner / Brøggers Mens Wear

Wagner/Brøggers Mens Wear er en herretøjforretning til mænd, der nyder at være velklædte, og i butikken finder du derfor alt fra afslappet hverdagstøj til skarpe suits.  

Bredt udvalg
Butikkens udvalg er bredt, og du finder både tøj, sko og accessories fra både danske og internationale mærker, der dækker alt fra Mads Nørgaard, Samsøe Samsøe, Lindbergh, og Lacoste til Bison og Calvin Klein. Skal det være festligt, forhandler butikken også en lang række suits. Få eventuelt hjælp af butikkens personale til at finde det helt rigtige. Der er nemlig intet som et velsiddende suit, der kan få en mand til at fremstå selvsikker og klar til en god aften. 

Kompetent vejledning
Det er dejligt at føle sig velklædt, men sommetider kan man godt have brug for en hjælpende hånd. Hos Wagner/Brøggers Mens Wear kan du forvente kompetent vejledning af det dygtige personale, der sætter en stor ære i deres høje serviceniveau. De går op i tøj, er lyttende og ved, hvad der vil klæde dig. Du kan derfor roligt slappe af og stole på, at du får den bedst tænkelige hjælp. 

Du finder Wagner/Brøggers Mens Wear på Vestergade i Lemvig.

Shopping
Tøj & tilbehør