Oplysninger

Hotel Scandic Regina

Fonnesbechsgade 20, 7400 Herning
Book online

Billeder

Hotel Scandic Regina

Hotel Scandic Regina ligger midt i Herning by i gåafstand af både stationen, gågaden og Herning Kongrescenter. Hotellets placering mellem restauranter, shopping og et rigt kulturliv gør det ideelt til alle anledninger. Hotellet er nyt og moderne og vægter den gode hoteloplevelse højt.

Værelserne
Scandic Regina har mange værelser og tilbyder flere forskellige udgaver, så der er noget for enhver smag. Alle værelser er store og rummelige og indrettet i en moderne og skandinavisk stil. Værelserne har også ekstra lange senge samt skrivebord og lænestole. Der er derfor alt, hvad man har brug for og lidt mere til på Scandic Regina.

Faciliteter
Hotellet har mange fantastiske faciliteter, som gør hoteloplevelsen endnu bedre. Foran hotellet finder I en stor parkeringsplads med gratis parkering. I hotellets restaurant kan I både nyde en god morgenmad og en velsmagende middag. Alt sammen tilberedt med gode råvarer fra det danske og internationale køkken. Om aftenen kan I nyde en kop kaffe eller en drink i hotellets bar. Hotellet tilbyder desuden et fitnessrum til fri afbenyttelse samt møde- og konferencelokaler.

 

Overnatning
Hotel