Oplysninger

MCH Herning Kongrescenter

Østergade 37, 7400 Herning

Billeder

MCH Herning Kongrescenter

MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i hjertet af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om flere end 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster.

Som lokal kulturinstitution byder kongrescentret på en bred vifte af oplevelser og arrangementer for børn, unge og voksne. MCH Herning Kongrescenter lægger blandt andet scene til et utal af koncerter med danske såvel som internationale musikstjerner, teaterforestillinger, egenproducerede musicals, foredrag og comedy-shows med nogle af Danmarks stærkeste komikere og foredragsholdere.

MCH Herning Kongrescenter er også vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer, kongresser og politiske landsmøder, hvor MCH blandt andet er medarrangør, og med mange års erfaring hjælper med at skabe de allerbedste rammer. Alle lokaler i MCH Herning Kongrescenter har en fantastisk spændvidde med mange indretningsmuligheder og en kapacitet fra 10 og op til 3.500 deltagere. 

Med kongrescentrets centrale beliggenhed og med motorvejsforbindelser er det hurtigt at komme til og fra byen med bil, tog, færge eller fly. Herning by tilbyder også mange gratis parkeringspladser, og byen har flere parkeringshuse med langtidsparkering. 

Familie
Musik & underholdning, Restaurant, Underholdning, Teater