Oplysninger

Ostemesteren

Østergade 12, 7400 Herning

Billeder

Ostemesteren

Ostemesteren i Herning byder altid på den højeste kvalitet både inden for oste, specialiteter og service. Der tilbydes et hav af forskellige oste - alt fra de traditionelle oste, de vestjyske eller de nye af slagsen. I disken findes der også altid økologiske oste, fede eller fedtfattige oste, så der er noget for enhver smag. I Ostemesteren finder man altid forskellige gode tilbud og lækre gavekurve med oste og andre specialiteter. I butikken vægtes smagsoplevelsen højt, og man kan derfor altid få lov til at smage på ostene, så man er sikker på at købe det rigtig med hjem.

Oste, tapas og vin
Til en lækker tapasanretning hører der sig altid velsmagende oste og god vin eller en special øl til. Ostemesteren har netop en høj ekspertise indenfor alt dette. Butikken sælger også færdiglavede oste- og tapasanretninger to go, hvor man er garanteret en god anretning med masser af smag.

Så hvis du står og mangler en ost eller andre specialiteter til middagsbordet eller til en særlig anledning, så kig forbi Ostemesteren i Herning, hvor der altid garanteres en autentisk og lækker smagsoplevelse med service og kvalitet i højsædet. 

Shopping
Specialbutik, Lokale specialiteter