Oplysninger

Camping & Familiepark West

Hovervej 56, 6950 Hee

Billeder

Camping & Familiepark West

Oplev en af Vestjyllands hyggeligste ferieparker, hvor både du og din familie frit kan vælge, om ferien skal være afslappende eller fyldt med action. Hos os kan du netop kombinere campinglivets fredelige tilværelse med vores utallige underholdende, udfordrende og fede aktiviteter.

Aktiviteter

Vi har rigtig mange aktiviteter, så kedsomhed er ikke noget, du kommer til at opleve. Bl.a. har vi boldbane, swimmingpool, spillehal, trampoliner, kæmpe hoppepude, legeplads, minigolf, beachvolley, motionscenter, vandland, fiskesø, bowling, kanoer, geder og mange flere. Der er noget for hele familien både store og små, og hvis solen skinner, er der også mulighed for at køre i gokart.

Overnatning

Det er næsten umuligt at nå alle aktiviteter på én dag, hvorfor der er rig mulighed for overnatning. Du kan vælge at overnatte i flere dage i en af vores mange ferieboliger, hytter eller bo på vores campingplads. Vi har en butik, hvor de mest nødvendige dagligvarer kan købes, samt et cafeteria. Derudover er der ikke langt til Vesterhavet og gode indkøbsmuligheder. 

Overnatning
Campingplads