Oplysninger

Danhostel Ringkøbing

Kirkevej 28, 6950 Ringkøbing

Billeder

Danhostel Ringkøbing

Kom til smukke Ringkøbing – her er masser af plads til sport, leg og læring
Ringkøbing er en af de ældste og mest velbevarede købstæder i Danmark og ligger langs den naturskønne Ringkøbing Fjord. I 2007 blev Ringkøbing kåret som Europas lykkeligste by af Cambridge Institut, og det er helt fortjent. Her kan du forvente frisk luft, afvekslende natur, et dejligt havnemiljø og en romantisk bymidte...  alt sammen i en tryg og hyggelig atmosfære.

Styrk dig og dit team - sport for alle aldre og størrelser
Denne dejlige atmosfære finder du også på Danhostel Ringkøbing, der er opført i 1993 sammen med ROFI-Centret – et træningscenter med sportshaller, fitnesscenter, squashbaner, minigolf og meget mere. Dette er stedet, hvor du både kan dyrke individuel træning og holdsport. Her er rig mulighed for at få sved på panden, styrke kampånden, grine over skæve bolde og dyrke jeres teamspirit. Det gælder uanset, om I kommer som en familie, gruppe eller virksomhed.

Leg og læring 
Efter mange timers sportsaktiviteter kan I overnatte på et af Danhostel Ringkøbings 25 værelser, hvor de fleste har eget bad og toilet. Skinner solen er der mange, der benytter det hyggelige grill- og bålområde, men vil man hellere hygge indenfor, så er der flere store opholdsrum, hvor man kan spille spil, lege eller læse en god bog. Står den på undervisning, møder, workshops eller anden læring, så er der også gode mødefaciliteter på Danhostel Ringkøbing. Endeligt der også mange, der benytter dette sted til overnatninger ved udstationeringer eller lignende, hvor det kræves, at man i kortere eller længere perioder må bo væk hjemmefra i nærheden af sit arbejde.  

Romantiske Ringkøbing med mange aktiviteter
Ringkøbing er altid en særlig oplevelse, uanset om du vil slentre i de små romantiske stræder eller shoppe i de mange butikker. Købstaden er både rig på specialbutikker og charme. Her er en flittig Handelsforening, der bl.a. også er med til at arrangere Børnemarked, Rav i sandkassen, Geder på torvet, Elvis Show og andre aktiviteter til vand, lands og i luften.

Overnatning
Hostel