Oplysninger

Krywilygaard Holiday – Bondegårdsferie mm.

Ølstrupvej 11 , 6950 Ringkøbing

Billeder

Krywilygaard Holiday – Bondegårdsferie mm.

Tæt på landsbyen No ligger den autentiske og helt i gennem hyggelige hobbygård Krywilygaard, hvor der bydes velkommen til spændende, oplevelsesrig og dejlig bondegårdsferie for hele familien. Krywilygård er for øvrigt et naturligt og sikkert valg til lejrskoler, feriekolonier mm. – og det er velegnet til store som små. 

På Krywilygård emmer det af liv. Her vil du foruden nabogårdens 250 malkekøer møde heste, høns og kaniner mm. Man kan komme på ridetur, fisketur i den nærliggende å og Put and Take sø, kæle med kaninerne og man har mulighed for at besøge køerne. 

Herforuden er der et væld af andre aktiviteter som bordtennis, bordfodbold, trampolin, sandkasse, klatrestativ osv. 

Gården, som drives på hobbyplan, sætter vidunderlige rammer til samvær og nydelse af fred, ro, landet og hinanden. 

Krywilygaards fred og idyl kan evt. suppleres med en tur til den skønne fjordby Ringkøbing, der ligger blot fem minutters kørsel fra gården. Ringkøbing eller ’Europas Lykkeligste By’ summer af handelsliv og aktiviteter – bestemt en udflugt værd. 

Det omkringliggende område er meget naturskønt, og der er ikke langt til det skummende Vesterhav. 

Overnatning

Her er rig mulighed for overnatning, hvad enten man er på familieferie, familieweekend eller blot mangler et Bed and Breakfast for én nat. Krywilygaard bruges tit som Still Platz: lejrskole / spejdelejr og der er op til 50 sovepladser i de forskellige boliger.

Har man ikke telt, campingvogn eller autocamper udlejes skønne, veludstyrede boliger og hytter i forskellige størrelser. 

Vi glæder os til at se dig! Mvh Hanne & Per

GPS:
N 56 7 48  E 8 17 43
56.1303      8.2965

Overnatning
Børneaktivitet, Overnatning, Ferielejlighed, Bondegårdsferie, Autocamper