Oplysninger

Sevel Camping

Halalle 6, 7830 Vinderup

Billeder

Sevel Camping

I særegne og særdeles naturskønne omgivelser ligger Sevel Camping. Sevel Camping er en hyggelig og fredelig campingplads, der med gode forhold, skønne faciliteter og et væld af muligheder i den smukke natur er ideel for hele familien – dét hvad enten man kommer i bil, på cykel eller til fods. 

Faciliteter

Sevel Camping lægger ramme til en bred vifte af glimrende campingfaciliteter. Bl.a. en swimmingpool med børnepool, legeplads, klatrepyramide, bordtennis og hoppepude.

Foruden aktivitetspaletten får man også adgang til en herlig overdækket bålplads, samt et samlingstelt på 72 m2. 

Skulle vejret svigte findes der på pladsen en opholdsstue med TV. 

Der er et stort campistkøkken med overdækket spiseplads, og opholdsstuen byder også på køkkenfaciliteter, med tilhørende udendørs spiseplads. 

Der er fine og handicapvenlige bad-/toiletforhold, og der er vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. 

Cafeteria

Der er på Sevel Camping et cafeteria/grillbar, der har åbent fredag-søndag i sæsonen (yderligere åbnes der efter aftale).

Områdets muligheder

Sevel Camping ligger i udkanten af den hyggelige landsby Sevel og er i det hele taget nært beliggende til flere seværdigheder og attraktioner.

Først og fremmest er det omkringliggende bølgende og flotte landsskab, skabt af istiden, ideelt til gode vandreture, og der er flere afmærkede ture på alle niveauer.

Herudover er man blot i overskuelig køreafstand til f.eks. Stubber Kloster, Sahl Kirke, Hjerl Hede, Spøttrup Middelalderborg og Daugbjerg- og Mønsted Kalkgruber. 

Overnatning

Ankommer du ikke med eget telt, vogn eller autocamper udlejes der fine hytter i forskellige kategorier. Alle er minimum udstyret med soveplads, køkkenfaciliteter og en møbleret terrasse.

Overnatning
Campingplads