Tilbage til søgning

ROFI-Centret

kategorier: Fitness Indendørssport Børneaktivitet Underholdning
Indendørs

Har man brug for at strække bentøjet, få pulsen op og måske endda få sved på panden, er ROFI-Centret en oplagt mulighed. Centret, der breder sig over næsten 10.000 m2, sætter alle former for aktivitet i højsædet og retter sig derfor mod familier og folk i alle aldre.

Aktiviteter for alle
Kom og giv den gas i det moderne og alsidige fitnesscenter. Den overordentligt brede vifte af maskiner, vægte, cykler osv. giver mulighed for en grundig og varieret træning, og kompetente instruktører står klar med kløgtig rådgivning. Eller bind skoene og snup en dyst i badminton eller squash. 

Er man mere til en aktiv stund i et mere jordnært tempo, kan det varmt anbefales at benytte sig af ROFI-Centrets yderligere faciliteter såsom: Pool/billard, bordtennis, minigolf, dart, airhockey eller bordfodbold. 

Efterfølgende kan man slappe af i den hyggelige indgangshal og måske nyde en kop kaffe eller et måltid fra den fine halcafé.

Selskabslokaler
Foruden den omfattende facilitets- og aktivitetspallet har centret også selskabslokaler til rådighed, hvorfor man trygt kan lade ROFI-Centret danne rammen for alskens selskaber og fester.   

Vi ses i ROFI-Centret! 

Skriv en besked til ROFI-Centret

Sommerhuse nær ROFI-Centret