Oplysninger

Ostemesteren & Café O

Vestergade 11, 7600 Struer

Billeder

Ostemesteren & Café O

Hos Ostemesteren byder vi velkommen til et væld af specialiteter. Den brede vifte af skæreoste, skimmeloste, gouda, hjemmelavede flødeoste, økologiske, traditionelle, fede, som fedtfattige oste kommer fra Danmark, fra Norden og fra Europa. 
Der bydes også på flere lokale, vestjyske oste, hvortil der ofte knytter sig en god historie, som personalet med glæde fortæller.
Du vil altid have mulighed for at smage på ostene inden køb, så du er sikker på, at købe den rigtige.  

Ostemesteren er specialist i te, og der findes over 55 forskellige slags i butikken.

Anretninger ud af huset

Ostemesteren tilbyder flere anretninger ud af huset. Bl.a. tapasanretninger man selv sammensætter af bl.a. kvalitetsost, pølse og paté. 

Herudover er der naturligvis også mulighed for lækre selvsammensatte osteanretninger ud af huset.

Der tilbydes ydermere flere anretninger ’To-Go’.

Ostemesteren er for øvrigt et sikkert valg til en god og indbydende gavekurv til værtinden, Fars dag, den runde fødselsdag osv. 

Café O 

Café O byder med sine skønne rammer altid på en vidunderlig og anderledes oplevelse. Her serveres foruden den berømte tapasplatte alskens specialiteter fra danske og udenlandske leverandører.  

Nyd en god kop kaffe eller te med en bid brød til. For de mere sultne kan der købes salater, håndmadder og sandwichs. Du kan også forfriske dig med øl, specialøl, alskens vine og ikke mindst de skønne franske limonader. 

Husk på at Café O er adskilt fra butikken – så såfremt du ikke er til ost (både duft og smag) vil det ikke påvirke din caféoplevelse, og der er meget andet på menukortet. 

Du vil på Café O og hos Ostemesteren blive mødt af et imødekommende og smilende personale, der står klar med kyndig vejledning, så du får dine ønsker opfyldt til fulde. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

Spisesteder
Specialbutik, Café, Lokale specialiteter