Oplysninger

Grand Hotel Struer

Østergade 24, 7600 Struer
Book online

Billeder

Grand Hotel Struer

I hjertet af den hyggelige købstad Struer ligger det charmerende, dejlige og yderst attraktive Grand Hotel Struer, der med nøglebegreberne spa velvære, udsøgt lækker gourmetmad og naturskønne omgivelser står klar til at byde dig velkommen. 

Grand Hotel Struer emmer af historiske og autentiske detaljer, og har en henrivende beliggenhed med den vidunderlige Limfjord som nabo. Hotellets fornemste opgave er at få dig tættere på naturen og give dig et afslappende åndehul i sjælerige og behagelige omgivelser.

Overnatning
Værelserne på Grand Hotel Struer er alle lyse og veludstyret. Der kan bookes både Standard-, Økonomi- og Superiorværelser – alle er naturligvis indrettet med eget bad/toilet, B&O fjernsyn og trådløst internet.

Ferieophold
Grand Hotel Struer danner en skøn ramme, hvad enten du skal på et romantisk weekendophold ved Limfjorden, eller en længerevarende ferie. Uanset opholdets længde er det oplagt at kombinere med hotellets herlige udbud som fantastiske gourmetoplevelser, spa, wellness og golf på fremragende baner. 

Hotellet ligger for øvrigt i nærheden af alskens attraktioner og seværdigheder, storslået natur og ikke mindst det brusende Vesterhav. 

Uanset hvorledes du ønsker dit ophold, står Grand Hotel Struers personale parat til professionelt og kyndigt at servicere og vejlede dig.

Overnatning
Gourmet, Wellness, Hotel