Oplysninger

ØnskeBørn Lemvig

Konsul Andersensgade 4, 7620 Lemvig

Billeder

ØnskeBørn Lemvig

Hos ØnskeBørn i Lemvig finder du alt til babyer, børn og kommende forældre. Nøgleordene for butikken er service, kvalitet og faglig viden, og besøger du butikken, kan du derfor sagtens føle dig i trygge hænder. 

Bredt udvalg
Er du kommende forælder, har du sikkert allerede opdaget, at der er meget, man skal have anskaffet sig, når man venter et ønskebarn. Barnevogn, babyalarm, bodyer - og så er vi ikke engang gået rigtigt i gang. Hos ØnskeBørn i Lemvig finder du alt, hvad en kommende forælder kan få brug for. Derudover forhandler butikken også tøj til børn i alderen 0-16 år.

Føl dig godt klædt på til rollen som forælder
ØnskeBørns målsætning er at hjælpe forældre til at føle sig godt klædt på. Det gør ikke bare forældrerollen lettere, men også langt sjovere, og det resulterer i, at du kan slappe af og nyde dit barn. Derfor er der heller ikke nogen spørgsmål hos ØnskeBørn, der bliver opfattet som dumme. Spørg endelig. Butikkens personale er ikke bare servicemindede – de ligger også inde med en stor viden om både produkter og børn, og de deler den gerne med dig. 

Du finder ØnskeBørn på Konsul Andersensgade i Lemvig. Vi glæder os til at se dig.

Shopping
Specialbutik, Tøj & tilbehør