Oplysninger

Kvickly Lemvig

Konsul Andersensgade 3, 7620 Lemvig

Billeder

Kvickly Lemvig

Foretrækker du at klare alle dine indkøb et sted, så er det Kvickly i Lemvig, du skal besøge. Foruden at have et velassorteret udvalg af dagligvarer finder du også en slagter, en bager og en delikatesseafdeling i butikken. 

Bliv inspireret
Grødris eller quinoa, salt eller safran, Riesling eller Amarone? Der er flere ting, som gør Kvickly i Lemvig til en indkøbsoplevelse udover det sædvanlige, og butikkens brede udvalg af dagligvarer er helt bestemt en af dem. Når du går rundt i den store, overskuelige butik, vil du have svært ved ikke at blive inspireret af indholdet. Alt står snorlige på hylderne, og de friske grøntsager ligger til frit skue, som hvis du befandt dig på et udendørs marked. Kvickly i Lemvig giver dig med andre ord lyst til at lave mad.  

Slagter, bager og delikatesse
Det er dog ikke kun den opryddelige oplevelse, og den inspirerende frugt- og grøntafdeling, der gør Kvickly i Lemvig til en helt særlig indkøbsoplevelse. I butikken finder du også en slagterafdeling, hvor ønsker og spørgsmål er hjerteligt velkomne. I sammenhæng med slagteren finder du også en delikatesseafdeling, hvor du kan købe hjemmelavede færdigretter, kvalitetsoste og andre fristelser. Butikken har også en skøn bager, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer ud i brød, rugbrød, tørkager, flødekager og meget andet. 

Har du også lyst til en inspirerende indkøbsoplevelse, hvor alle indkøb kan klares af en omgang? Du finder Kvickly på Konsul Andersens Gade i Lemvig.

Shopping
Dagligvarebutik