Oplysninger

Lukaf

Mågevej 30, 7680 Thyborøn

Billeder

Lukaf

I Thyborøn, tæt ved det brusende Vesterhav ligger Lukaf, der er et dejligt og stort hus, perfekt til at danne ramme for familieferier, firmaarrangementer, konferencer el. lign. 
Lukaf rummer foruden et væld af skønne værelser, både aktivitets- og wellnessafdelinger. 

Værelser
Alle 22 dobbeltværelser i Lukaf er flotte, veludstyrede og moderne indrettet, og de fremstår lyse og afslappede. De rummer herudover eget bad, køleskab, TV og internet. 

Faciliteter
Har du behov for at røre dig kan det anbefales at gå en tur i aktivitetsafdelingen, hvor du kan gå i motionsrummet og få sved på panden eller udfordre en makker i en bordtennis-, dart-, eller billarddyst. Der er også mulighed for virtuelle spil i form af Wii og Playstation 3. Foruden de indendørs faciliteter skal det understreges, at den omkringliggende forførende og rå natur er perfekt til en forfriskende og smuk gå- eller løbetur.

Trænger man i højere grad til at forkæle sig selv, skal man ty til de attraktive wellnessaktiviteter. Her står du overfor en sanseoplevelse for krop og sjæl. 
Prøv f.eks. undervandsmassage i forskellige spabade, eller gå i sauna, dampbad eller solarium. Afslut måske dagen med et kvarter i den lækre massagestol.
Foruden ovenstående er der mulighed for at købe massage, fodpleje eller zoneterapi. 

Med en fantastisk beliggenhed, et væld af herlige faciliteter og dejlige hjemlige værelser er Lukaf det sikre valg af base til ferier for større familier firmature, eller konferencer.  

Vi ses! 

Overnatning
Ferielejlighed