Oplysninger

Slagter Byskov – Café & Steakhouse

Harboørevej 8, 7680 Thyborøn

Billeder

Slagter Byskov – Café & Steakhouse

I Slagter Byskovs Café & Steakhouse er der fokus på de friske råvarer, da kødet kommer fra egen slagterforretning, så du er sikret en høj kvalitet og god smagsoplevelse.

Morgen og frokost

Restauranten har åbent både til frokost og aften, hele året rundt. Hele ugen tilbyder restauranten morgenbuffet, mens du til frokost blandt andet kan nyde pandestegte fiskefileter, smørrebrød, stjerneskud, fiskeplatte, tapas mm. Dertil kommer forskellige sandwich og salater.

Aftenmenu - Kvalitetskød fra egen slagter

Til aftensmåltidet er der selvsagt rig mulighed for at få et godt stykke kvalitetskød direkte fra slagterforretningen. Der er også flere forskellige slags fisk og burgere på menuen, hvis dette frister. Desuden har Slagter Byskov selvfølgelig en række børnevenlige retter til de yngste i familien.

Slagterforretning og mad ud af huset

I slagterforretningen kan du købe slagtervarer med hjem. Her er der altid Ugens tilbud, hvor du har mulighed for at få kvalitetskød til gode priser. Slagter Byskov tilbyder desuden mad ud af huset, så du kan få en hjælpende hånd til menuen og blot nyde festen. 

Shopping
Specialbutik, Dansk, Café, Restaurant, Lokale specialiteter