Oplysninger

Danhostel Thyborøn

Harboørevej 10, 7680 Thyborøn

Billeder

Danhostel Thyborøn

I hjertet af den livlige fiskerby Thyborøn ligger Danhostel Thyborøn, der med sine indbydende rammer og centrale placering er et naturligt og sikkert valg, når du har brug foren overnatning. Danhostel er afslappet og hyggeligt indrettet og ligger i gåafstand fra alskens aktiviteter, byen, havnen og ikke mindst det storslåede Vesterhav. 

Er du naturelsker? 
Uanset om du er naturelsker eller ej, er en tur til Vesterhavet et must! Hvad enten du møder havet en stille solrig dag i maj eller en barsk og stormfuld efterårsdag, er det en herlig oplevelse at være ved havet. 

Herudover kan man, med base i Danhostel Thyborøn, få mange skønne timer i resten af det imponerende, omkringliggende naturrige. 

Værelser
Der kan lejes alt lige fra enkeltmandsværelser til en 6-mands afdeling (2x 3 senge). De er alle afslappet indrettet og er naturligvis udstyret med TV og Wi-Fi. 

I de hyggelige opholdslokaler er det muligt at spille bl.a. bordtennis og pool. 

Så hvad enten du er på familieferie, weekendtur eller bare behøver en overnatning i Thyborøn i dejlige afslappende omgivelser, så er Danhostel Thyborøn det rigtige valg. 

Vi ses!

Overnatning
Hostel