Oplysninger

Imerco Videbæk

Bredgade 44, 6920 Videbæk

Billeder

Imerco Videbæk

Hos Imerco har vi et stort udvalg af varer og brands inden for køkken og bord. I butikken finder du alle de kendte mærkevarer som Royal Copenhagen, Kähler, Georg Jensen og Rosendahl, men også eksklusive mærker i et moderne design, som kun forhandles hos os. Mærker som erik bagger a/s, Cook&Baker, det norske retro designikon Cathrineholm samt Casa.

Særlige services:
Som Imerco+ medlem optjener du bonuspoint, hver gang du handler hos Imerco. Pointene kan bruges på alle varer i butikken. Som Imerco+ medlem får du også en masse andre fordele, fx specielle dagstilbud, invitationer til VIP arrangementer, og så gemmer vi dine bonner online, så vi altid kan finde dem. Du kan hurtigt og nemt blive medlem af Imerco+ i butikken.

Gavelisten:
Skal du holde bryllup, fødselsdag eller noget helt tredje, så opret en Gaveliste i butikken og undgå bytteræset efter festen. Efterhånden som dine ønsker bliver købt, fjerner vi dem fra Gavelisten. Senest en måned efter festen sender vi dig et gavekort til Imerco på 10 % af det beløb, dine gæster har købt gaver for på Gavelisten.

Shopping
Bolig & indretning